De geschiedenis van Driving De Achterhoek is net zo kort als de voorbereidingstijd van de 1e editie.

Tijdens een kort onderonsje op Paard & Koets 2015 (november 2015) waren enkele huidige organisatoren aan het ‘grappen’ over het organiseren van een Word Cup Indoor op de mooie locatie PSC Lichtenvoorde.

Binnen een week werd het team van 5 personen benaderd en de eerste vergadering was op 6 december 2015. Na een korte overlegronde was iedereen het er over eens; “als we het nu niet kunnen starten en met dit enthousiasme, dan kan het nooit van de grond komen”. 

Driving De Achterhoek: geboren op 6 december 2015!

Maar hoe nu verder? We hebben 12 weken! Wie zijn de deelnemers? Wil PSC Lichtenvoorde ons wel hebben? Wat kost ’t eigenlijk? Wat zijn de officiële World Cup reglementen? etc. etc.

1 Ding is zeker; Iedereen die de mensport een warm hart toe draagt, moet kunnen genieten van deze unieke ervaring, van de toprijders en de spanning. We doen het voor de sport en haar liefhebbers, laagdrempellig met veel plezier. Welkom in de Achterhoek!

Enfin, een ambitieus plan, die staat (of valt) met de gedrevenheid van de mensporter en het bedrijfsleven in Nederland en omgrenzende landen.

En de toekomst? Tja, er liggen al een paar mooie scenario’s.

Sla Driving De Achterhoek maar op in de ‘Favorieten’!

Trouwens, wist je wel dat het rijtje Stockholm, Madrid, Geneve, Leipzig, Bordeaux, Vragender best wel goed klinkt?